WORKSHOPS

Make2Take organiseert verschillende workshops. Hieronder een greep uit het aanbod.

Seizoensworkshop

Laat je verrassen door het seizoen! We gaan een bijzonder werkstuk maken die precies bij het seizoen past. Of het nu herft, Kerst, voorjaar of Pasen is, het zal een prachtig resultaat zijn en een eye-catcher.

(Speels) Schilderij ws

De doeken zijn 40 x 50 cm en voorgetekend, dus dat scheelt veel werk. Kies je onderwerp (graag doorgeven). Je kan kiezen uit de bekende 
Dikke Dame (wijnglas), Dikke Dame (taartje), Gezellige dame op barkruk, Gezellige dame (knipoog), Meisje met de Parel (Vermeer), Koe, Varken, Kippen of Struisvogel.

Ibiza tas ws

Fantastisch, zo'n trendy Ibiza-tas. Je gaat deze basis schoudertas

helemaal pimpen naar eigen inzicht. Er zijn allerlei materialen voorhanden. Leef je uit met linten, bloemen, vilt, kralen etc. 

Het resultaat is altijd super leuk én origineel. Je zult zien dat iedereen wil weten waar je deze tas gekocht hebt ;)

Stenen Kunst ws

Tijdens deze gezellige workshop gaan we met peddle-stones aan de slag. Je kan op canvas of hout werken. Creëer je eigen schilderij aan de hand van voorbeelden. De achtergrond kan in elke gewenste kleur geschilderd worden. Kijk in de 'AGENDA' voor de data maar je kan ook met minimaal 4 personen zelf een datum voorstellen. 

Steigerhout  ws

Helemaal van deze tijd: Steigerhout. We maken een mooi bord voor aan de muur of om ergens neer te zetten. In het voorjaar als paas- decoratie of met schelpen, driftwood en marine touw, in het najaar met typische herfst decoratie. 

Kalender workshop

Leuk! Een zelfgemaakte verjaardagskalender maar dit keer niet van papier maar van hout. Een mooie stoere blikvanger. Er zijn 30 'naamplaatjes bij deze workshop inbegrepen. Meer naamplaatsjes met ringetjes zijn verkrijgbaar.

Schelpen Slinger  ws

Of je deze schelpen slinger nu binnen of buiten hangt, het blijft een blikvanger. Je gaat aan de slag met schelpen, touw, een grote tak en 2 paneeltjes die je naar eigen inzicht kunt beschilderen. 

Driftwood workshop

Met driftwood kun je heel veel leuke dingen maken. Bijvoorbeeld te gebruiken op canvas maar ook om bijvoorbeeld huisjes op steigerhout te maken. Super leuk om lekker mee aan de slag te gaan en het levert altijd een uniek resultaat.

Check de 'AGENDA' om te zien wat er binnenkort staat te gebeuren. 

String-art workshop

Komt je dit bekend voor? In de jaren 70 was werken met spijkerpatronen hip en nu weer! Er is niets oubolligs aan. Je werkt met steigerhout, spijkers en touw en creëert een prachtig stoer kunstwerk. Het is hele leuke bezigheid!

Zeepaardje workshop

Schelpen... zo leuk om mee te werken! We maken op steigerhout, die we eerst naar eigen inzicht schilderen, een zeepaardje. Een mooie blikvanger.

Canvas uitsnijden ws

We gaan bezig met 2 stuks canvas waarbij we op 1 gaan tekenen en vervolgens uitsnijden. Daarna mag je het schilderen en maken we lampjes op de achterkant voor een fraai resultaat. Je mag uiteraard ook iets heel anders tekenen dan een boom... Laat je fantasie de vrije loop en teken b.v. een modern patroon.

Mixed Media ws

Tijdens deze leuke workshop gaan we bezig met allerlei materialen om zo tot een mooi 'schilderij' te komen. Je kan je fantasie hier goed in kwijt en zult met een prachtig resultaat naar huis gaan.

Besloten groep

Vrijgezellenfeest? Bedrijfsuitje? Vriendinnen-dag? Kom dan gezellig bij ons voor een paar uur gezelligheid! Kies een workshop uit en vul dit evt. aan met een hapje/drankje.

Bij meer dan 8 personen geven wij het op uw locatie.

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. 

© 2016. Proudly created by Make2Take

Tot ziens bij Make2Take

Bij onvoldoende deelname bestaat de mogelijkheid
dat de workshop wordt geannuleerd.