WORKSHOPS

Make2Take organiseert verschillende workshops. Hieronder een greep uit het aanbod.

Kerstboom op Hout

De Kerst is bij uitstek de tijd voor betoverende lichtjes. Deze komen prachtig uit in de kerstboom die we op steigerhout gaan maken. Een echte blikvanger waar je jarenlang plezier van hebt.

afmeting is ca. 55 cm x 39 cm.

Kerst Biedermeier

Prachtig deze Biedermeier op stalen voet. We gebruiken verschillende materialen (kies je eigen kleur) met als resultaat, een prachtig tafelstuk.

Kerststuk in frame

Er gaat niets boven een traditioneel kerststuk. We werken met een stalen frame (85 cm x 65 cm) en gebruiken verschillende materialen zodat je een prachtige blikvanger hebt staan.

Kerstplank

Kerst is een uitgesproken tijd om je huis te versieren met mooie spullen. Hoe leuk is het om een foto of schilderij te vervangen voor je zelf gemaakte 'schilderij op hout' (ca. 55 cm x 20 cm).

Kies je eigen materialen/kleuren zodat het helemaal naar jouw smaak is.

Seizoensworkshop

Laat je verrassen door het seizoen! We gaan een bijzonder werkstuk maken die precies bij het seizoen past. Of het nu herft, Kerst, voorjaar of Pasen is, het zal een prachtig resultaat zijn en een eye-catcher.

Kalender workshop

Leuk! Een zelfgemaakte verjaardagskalender maar dit keer niet van papier maar van hout. Een mooie stoere blikvanger. Er zijn 30 'naamplaatjes bij deze workshop inbegrepen. Meer naamplaatsjes met ringetjes zijn verkrijgbaar.

Schelpen Slinger  ws

Of je deze schelpen slinger nu binnen of buiten hangt, het blijft een blikvanger. Je gaat aan de slag met schelpen, touw, een grote tak en 2 paneeltjes die je naar eigen inzicht kunt beschilderen. 

Driftwood workshop

Met driftwood kun je heel veel leuke dingen maken. Bijvoorbeeld te gebruiken op canvas maar ook om bijvoorbeeld huisjes op steigerhout te maken. Super leuk om lekker mee aan de slag te gaan en het levert altijd een uniek resultaat.

Check de 'AGENDA' om te zien wat er binnenkort staat te gebeuren. 

String-art workshop

Komt je dit bekend voor? In de jaren 70 was werken met spijkerpatronen hip en nu weer! Er is niets oubolligs aan. Je werkt met steigerhout, spijkers en touw en creëert een prachtig stoer kunstwerk. Het is hele leuke bezigheid!

Zeepaardje workshop

Schelpen... zo leuk om mee te werken! We maken op steigerhout, die we eerst naar eigen inzicht schilderen, een zeepaardje. Een mooie blikvanger.

Canvas uitsnijden ws

We gaan bezig met 2 stuks canvas waarbij we op 1 gaan tekenen en vervolgens uitsnijden. Daarna mag je het schilderen en maken we lampjes op de achterkant voor een fraai resultaat. Je mag uiteraard ook iets heel anders tekenen dan een boom... Laat je fantasie de vrije loop en teken b.v. een modern patroon.

Mixed Media ws

Tijdens deze leuke workshop gaan we bezig met allerlei materialen om zo tot een mooi 'schilderij' te komen. Je kan je fantasie hier goed in kwijt en zult met een prachtig resultaat naar huis gaan.

Steigerhout ws

Helemaal van deze tijd: Steigerhout. We maken een mooi bord voor aan de muur of om ergens neer te zetten. In het voorjaar als paas- decoratie of met schelpen, driftwood en marine touw, in het najaar met typische herfst decoratie. 

Speels Schilderij

De doeken zijn 40 x 50 cm en voorgetekend, dus dat scheelt veel werk. Kies je onderwerp (graag doorgeven). Je kan kiezen uit de bekende Dikke Dame, Gezellige dame, Meisje met de Parel (Vermeer), Koe, Varken, Kippen of Struisvogel.

Ibiza Tas

Fantastisch, zo'n trendy Ibiza-tas. Je gaat deze basis schoudertas

helemaal pimpen naar eigen inzicht. Er zijn allerlei materialen voorhanden. Leef je uit met linten, bloemen, vilt, kralen etc. 

Het resultaat is altijd super leuk én origineel. Je zult zien dat iedereen wil weten waar je deze tas gekocht hebt ;)

Stenen Kunst

Tijdens deze gezellige workshop gaan we met pebble-stones aan de slag. Je kan op canvas of hout werken. Creëer je eigen 'schilderij' aan de hand van voorbeelden. De achtergrond kan in elke gewenste kleur geschilderd worden. Kijk in de 'AGENDA' voor de data maar je kan ook met minimaal 4 personen zelf een datum voorstellen. 

Besloten groep

Vrijgezellenfeest? Bedrijfsuitje? Vriendinnen-dag? 

Kom dan gezellig bij ons voor een paar uur gezelligheid! Kies een workshop uit en vul dit evt. aan met een hapje/drankje.

Bij meer dan 8 personen geven wij het op uw eigen aangewezen locatie. 

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

© 2016. Proudly created by Make2Take

Tot ziens bij Make2Take

Bij onvoldoende deelname bestaat de mogelijkheid
dat de workshop wordt geannuleerd.